طرز تهیه بستنی معجون خونگی بسیارخوش طعم و تریین عالی
طرز تهیه بستنی معجون من عاشقم معجونم مخصوصا تو روز های گرم تابستون چه حالی میده تازه اگر خونگی باشه و از قبل آماده کرده باشی از راه که برسی یه معجونی هم بزنی .
اگه می رفتم کافه معجون اولین انتخاب من تو روز های تابستون بود . همین باعث شد که یاد بگیرم تو خونه همیشه درست کنم البته بعد از یاد گرفتن دیگه حرفه ای شدم و دیدم که چقدر کم هزینه و مقرون به صرفه هست وقتی تو خونه درست میشه .
پیشنهاد می کنم تو خونه درست کنید و میل کنید این جوری گزینه اولتون میشه برای پذیرایی از مهمان ها و اهالی خانوادتون میشه .
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه بستنی معجون عالی برای پنج نفر چیست ؟
دو لیوان بستنی وانیلی
نصف لیوان مغز گردو یا بادام
نصف لیوان خرمای بدون هسته (۱۵ عدد)
۵ قاشق غذا خوری پودر نارگیل
یک سوم لیوان کنجد پوست کنده
سه قاشق غذا خوری عسل
دو قاشق غذا خوری گلاب
نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل
مراحل آماده سازی و طرز تهیه بستنی معجون :
اول گردو ها را آسیاب می کنید همینطور که دستگاه آسیاب یا غذا ساز یا خرد کن در حال چرخش است خرما را هم اضافه می کنیم تا یکدست شوند.
بستنی را اضافه کرده و کم کم نارگیل و دارچین و زنجبیل و عسل و گلاب را اضافه کرده و اخر کار کنجد را ریخته خوب که هم خورد و باهم مخلوط شد ,دستگاه را خاموش می کنیم.
با مخلوط کن هم می توانید درست کنید.
نکته : اندازه ی تمام مواد دلخواه است می توانید از هر کدام کمتر یا بیشتر بریزید تا به غلظت دلخواه برسد.
معجون را در لیوان های تک نفره ریخته و روی آنها را با انواع مغزیجات یا موز و خرما و ترافل های رنگی تزیین می کنیم.
می توانید همه ی معجون را در یک ظرف کوچک جداره دار بریزید و در فریزر یک شب استراحت دهید و با اسکوپ از معجون بردارید.
نکته : حتما باید معجون حد اقل یک شب (۱۲ ساعت) در فریزر استراحت کند.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- آموزش تهیه کیک فرانسوی دستور پخت راحت و طعم بی نظیر
- طرز تهیه کلمپه کرمان شیرینی سنتی و لذیذ
- آموزش گاناش مورد استفاده برای تزئین کیک و دسر های شیرین
- کیک آلبالو پخت کیک آلبالو فوق العاده خوشمزه مناسب خانواده و کودکان
- طرز تهیه پیراشکی کرم دار آموزش انواع کیک و پیراشکی
- طرز تهیه دونات خانگی دستور پخت به سبک چینی و بسیار راحت