طرز تهیه شاورمای عربی و آموزش سس مخصوص

طرز تهیه شاورمای عربی که به ساندویچ شاور ما هم معروف است و اغلب با سینه مرغ تهیه میشه میشه البته با قارچ و گوشت هم می تونید او ن رو بپزید ولی نوع عربی اون با مرغ تهیه میشه.

غذای عالی برای مهمانی و دورهمی حتما تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت و تهیه شاورمای عربی چیست ؟

سینه مرغ باریک خرد شده: ۵۰۰ گرم

ماست: ۳ قاشق غذا خوری

سرکه: ۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه

ادویه ها: زردچوبه، زیره، پاپریکا، زنجبیل، پودر سیر، نمک،

مخلوط چاشنی: هر کدام ۱ قاشق چای خوری و یا مخلوط هر ادویه ی دلخواه دیگری

سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه شاورمای عربی

مواد سس مخصوص برای شاورمای عربی :

ماست: ۳ قاشق غذا خوری (پرچرب)

ارده کنجد: ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری

سیر له شده: ۳ حبه

نمک: ۱/۴ قاشق چای خوریپ

آب: ۲ قاشق غذا خوری

نان پیتا (اکثر سوپر مارکت ها دارند) یا هر نون دیگری

مراحل و طرز تهیه شاورمای عربی :

ابتدا  سینه های مرغ رو نازک برش بزنید و با مواد گفته شده منظورم ادویه های مختلفی که چاشنی های این غذا است (

زردچوبه، زیره، پاپریکا، زنجبیل، پودر سیر، نمک )  به علاوه  سرکه , آبلیمو , روغن زیتون و ماست مخلوط کنید و ۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه. از شب قبل بزارید خیلی بهتره.

داخل تابه ی نچسبی که از قبل داغ شده مرغ ها رو تفت بدید و بپزید، اگر تابه شما نچسب نیست یکم روغن بریزید.
سیب زمینی ها رو به صورت خلالی برش بزنید و سرخ کرده درست کنید.

بهتره از نان پیتا استفاده کنید؛ روی نان سس بزنید، مرغ، گوجه، خیارشور و در صورت تمایل فلفل هالوپینو بریزید و روش دوباره سس بزنید، رولش کنید و توی تابه نچسب بدون روغن دو طرفش رو تفت بدید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 7 اکتبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 751
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.