طرز تهیه خامه پاره با دستور پخت مرحله به مرحله بسیار آسان

طرز تهیه خامه پاره شیرینی ترد و خوشمزه به همراه مرحل پخت

طرز تهیه خامه پاره شیرینی بسیار ساده  خوشمزه ای است که براحتی در منزل می تونید تهیه کنید و شیرینی خامه پاره از شیرینی های محبوب عید است که اکثرا در سفره های عید به چشم میخوره . شیرینی خامه پاره خمیرش نیاز به استراحت نداره و بلا فاصله میشه مراحل بعدی رو انجام بدهید و شیرینی رو در زمان کمی پخته و آماده کنید .

در ادامه با توضیح مراحل پخت روش تهیه به زبان ساده بیان شده است .

مواد لازم خامه پاره :

اب : به مقدار  ۱ لیوان
شکر : به مقدار  ۱ لیوان
ابلیمو : در حد  چند قطره
خامه :  ۱ پاکت معادل ۲۰۰ گرم مورد نیاز است
روغن مایع : به مقدار  ۱ لیوان
جوش شیرین : حدود  ۱ ق چ
آرد : به مقدار کافی حدود ۴ لیوان

طرز تهیه خامه پاره

طرز تهیه شهد شیرینی :

مواد شهد را یک ربع می جوشانیم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود .

طرز تهیه و مراحل آماده سازی :

ابتدا تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم و خوب ورز میدهیم که به خوبی همه مواد به خورد هم بره و ادامه می دهیم تا جایی که خمیر سفت و لطیف شود ( خمیر فوق نیاز به استراحت نداره و بلا فاصله میشه مراحل بعدی رو انجام بدهید ) و به اندازه گردو کف دست گوله کرده  سپس در سینی میچینیم و ۲۵ دقیقه در فر 180 درجه  که از قبل داغ شده می گذاریم و بعد از پخت روی شیرینی داغ ، شهد سرد می ریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم این شیرینی بسیار ترد و خوشمزه میشه . می تونید این شیرینی رو هم برا عید نوروز و هم شب چله آماده کنید و پذیرای مهموناتون باشید .

نکته قابل توجه :

برای خوشمزه تر شدن میتونید به شهد گلاب و به مواد خمیر کمی هل هم اضافه کنید .

سعی کنید مواد رو خوب مخلوط کنید تا شیرینی ها یکدست بشه .

ارسال شده در تاریخ 22 دسامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 226
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.