طرز تهیه مرغ تیکاماسالا خوراک خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه مرغ تیکاماسالا که با چاشنی ها و ادویه های مخصوص پخته میشه در این خورشت از ادویه گرم ماسالا استفاده میشه که این مرغ رو طعم و مزه خاص و خوشمزه ای بهش میده .

این یک خورش مجلسی هست که به وقت مهمانی هم میشه پخت و وقت زیادی هم نمیبره و مواد اولیه اون در دسترس و مقروه ن به صرفه است.

مواد لازم برای پخت تیکا ماسالا چیست؟

1 پیمانه برنج

۱/۵ قاشق غذاخوری روغن

نیم کیلو گرم مرغ بدون پوست ، تکه شده

نمک و فلفل سیاه ، برای طعم دادن

۱ پیاز متوسط

3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

3 حبه سیر له شده

1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

1/5 قاشق چای خوری گرام ماسالا

1 1/2 قاشق چای خوری پودر پاپریکا

1 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه

۴۰۰ گرم سس پوره گوجه فرنگی

1 پیمانه آب مرغ

1/2 پیمانه خامه

2 قاشق غذا خوری برگ تازه گشنیز خرد شده

طرز تهیه مرغ تیکا ماسالا

مراحل و طرز تهیه مرغ تیکاماسالا :

ابتدا  روغن را در قابلمه گرم کنید. مرغ را با نمک و فلفل ، طعم دار کنید. مرغ و پیاز را در قابلمه بریزید و تا زمانی که طلایی شود ، حدود 4 -5  دقیقه تفت دهید.

رب گوجه فرنگی ، سیر ، زنجبیل ، گرام ماسالا ، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید، حدود 1 دقیقه تفت بدید.

سس گوجه فرنگی و آب مرغ و نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و قل بزند. سپس حرارت را کاهش دهید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا حدود 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.

یک دقیقه قبل از سرو خامه را اضافه کنید و هم بزنید.

برنج درست کردن که همه گل های تو خونه بلدید

برنج رو جدا درست کنید.

تیکا ماسالا رو با برنج سرو کنید و روی مرغ ها کمی گشنیز تازه بریزید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 16 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 512
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.