دستور تهیه خاگینه مغزدار آموزش خاگینه مغزدار تبریزی بسیار خوشمزه
دستور تهیه خاگینه مغزدار آموزش خاگینه مغزدار تبریزی بسیار خوشمزه
دستور تهیه خاگینه مغزدار
۱-مواد لازم
تخم مرغ۲ عدد
ماست شیرین ۲قاشق غذا خوری
آرد ۲ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
زعفران مقداری
مواد شهد:
شکر ۱ل
آب ۱ ل
زعفرون دم کرده.
مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.
ما مقدار مواد رو ۴ برابر کردیم
دستور تهیه خاگینه مغزدار تبریز
پیشنهاد سردبیر
- چهار میان وعده خوشمزه با رژیم کتو برای کم کردن وزن
- طرز تهیه شکر پاره شیرینی ترکیه ی خیلی خوشمزه و راحت
- طرز تهیه کیک حلوایی مجلسی, شیک خوش عطر با طعم عالی
- باقلوا صدفی ترکیه ای آموزش آسان چند روش پخت باقلوا ترکی
- طرز تهیه شارلوت انار کیک مخصوص و عالی ایده شب یلدا
- آموزش گاناش مورد استفاده برای تزئین کیک و دسر های شیرین