طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آش میوه یکی از انواع آش های محلی با طعم مطبوع و دلپذیری
- طرز تهیه خورش کرفس مراحل پخت خورش کرفس تا جا افتادن این خورش عالی
- دستور شامی پوک رشتی شامی محلی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه خورش ماست غذا یا دسر مجلسی و سنتی اصفهان
- طرز تهیه سیر قلیه دستور سیر قلیه غذای محلی سنتی شمالی
- آموزش کامل و قدم به قدم کوفته تبریزی با نکات و ترفندهای طلایی
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی