آموزش شیرینی نازک قزوینی طرز تهیه انواع شیرینی های محلی

آموزش شیرینی نازک قزوینی طرز تهیه انواع شیرینی های محلی

آموزش شیرینی نازک قزوینی

سه عدد تخم مرغ را همراه 125 گرم شکر و 1/8 ق چایخوری وانیل با همزن میزنیم ( پنج تا شش دقیقه ) 125 گرم کره یا روغن جامد ( من روغن جامد استفاده کردم ) فقط در حد مخلوط شدن هم زدم یک قاشق چ پر بکینگ پودر را به 125 گرم ماست اضافه مخلوط و به مواد قبلی اضافه کنید همینطور یک ق چ مایه خمیر هم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم نوبتیم باشه نوبت آرده کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیری درست بشه که به دست نچسبه ولی همچنان لطیف باشه مراحل کار را هایلایت کردم میتونید ببینید خمیر را خوب ماساژ بدین و روی ظرف خمیر پارچه بکشید ی جای گرم یک ساعت استراحت بدین بعد از استراحت خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه مستطیل شکل پهن کنید به ضخامت یک سانت 100 گرم کره که قبلا آب کردین را روی سطح خمیر بمالید.

آموزش شیرینی نازک قزوینی ,طرز تهیه انواع شیرینی های محلی,شیرینی نازک قزوینی ,طرز تهیه انواع شیرینی سنتی,طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی, مواد لازم شیرینی قزوینی
و مخلوط :100: گرم پسته پودر شده :100: گرم شکر و یک ق چ هل بودر شده را یک طرف خمیر بریزید و طرف دیگر خمیر را روی مخلوط پسته بر میگردانیم دوباره وردنه میکشیم و دوباره کره و مخلوط پودر پسته و اینکار را سه بار تکرار میکنیم حتما فیلمهای که هایلایت کردمو ببینید تا بهتر متوجه بشید حالا خمیر شیرینی را با کاتر دالبری دو سانت دو سانت برش بزنید و داخل سینی که چرب شده با فاصله بچینید و با مخلوط زرده ، یک ق چ خامه یا ماست و زعفران آبزده غلیظ رومال کنید کنجد بپاشید و داخل فری که با دمای 175 به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید طبقه وسط . آموزش شیرینی نازک قزوینی
نکته: داخل فر ی ظرف آب بزارید که شیرینی زیاد خشک نشه ( پایین ترین طبقه که بخار کنه ) اگر بعد از 20 دقیقه هنوز روی شیرینی طلایی نشد شعله زیر فر را خاموش و گریل را روشن کنید تا روی شیرینی طلایی بشه فقط وقتی گریل را روشن کردین همون جا بمونید که شیرینیاتون نسوزه بچه ها به جای پسته از مخلوط گردو ، شکر و دارچین هم میتونید استفاده کنید راستی این شیرینی را اگه توی ظرفی که درش کیپ بشه و سلفون پیچش کنید داخل فریزر بزارید.

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع شیرینی
بازدید : 713
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.