دمی رشته با عدس آموزش انواع غذاهای سنتی با رشته پلویی

دمی رشته با عدس آموزش انواع غذاهای سنتی با رشته پلویی

دمی رشته با عدس

درود بر قلبهای مهربان ?? دمی_رشته فوق‌العاده خوشمزه?

کیا تا حال خوردن ✋کیا عاشقشن ?کیا دوست ندارن?

من گاهی وقتا بجای عدس لپه میریزیم اونم عالی میشه
من از رشته محلی استفاده کردم (رشته پلوی ) عزیزان رشته آش نمیشه حتما رشته پلوی باشه عزیزان من این رشته رو بازار خریدیم خودم همیشه رشته درست میکنم پارسال به دلایلی نتونستم درست کنم قسمت بشه امسال درست میکنم فیلمشو میزارم رشته ای که درست میکنم با این زمین تا آسمون فرق داره قشنگ سرخش میکنم ?
شما که از رشته بازاری استفاده میکنید فرقی نداره با همون دستوره

دمی رشته با عدس,رشته پلویی, طرز تهیه رشته پلویی,دستور پخت رشته و عدس ,پخت رشته با عدس, آموزش انواع غذاهای سنتی با رشته پلویی, غذایی سنتی با رشته پلویی

عدس رو میپزیم
آب رو میزاریم بجوشه رشته رو میشوریم ومیریزیم تو آب جوش حدود دو دقیقه بپزه کافیه از آبش کمی بچشید آگه نمک لازم داشت کمی نمک بزنید توجه کنید رشته های خونگی(محلی)کمی شورن
رشته رو آبکش میکنیم ، قابلمه رو میشوریم ومیزاریم رو گاز تا گرم بشه کمی روغن میریزیم ته دیگ مورد نظر میزاریم ما معمولا واسه دمی رشته نان لواش میزاریم سپس به تناوب رشته وعدس میریزیم(مثل ماکارونی) عدس رو قاطی رشته کردم?
دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه کمی روغن حیوانی روش میریزیم ومیزارم دم بکشه بیست دقیقه تا نیم ساعت کافیه آماده س
کمی کشمش رو میشوریم وسرخ میکنیم وقتی کشیدم رو دیس کشمش وپیاز داغ روش میریزیم

چند نکته

کشمش وپیاز داغ اختیاریه
من با کشمش فراوان وترشی ورب دوست دارم?

توووجه کنید به زمان پخت بیشتر از دو سه دقیقه بپزه خمیر میشه

روغن حیوانی نداشتید از همون روغنی که واسه پخت وپز استفاده میکنید بریزید.

دمی رشته با عدس,رشته پلویی, طرز تهیه رشته پلویی,دستور پخت رشته و عدس ,پخت رشته با عدس, آموزش انواع غذاهای سنتی با رشته پلویی, غذایی سنتی با رشته پلویی

ارسال شده در تاریخ 14 مارس 2019 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 836
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.