رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی محلی آموزش پخت رشته پلو سنتی

رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی محلی آموزش پخت رشته پلو سنتی

رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی محلی


لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
برنج 4 پیمانه
رشته انسی پلویی به مقدار لازم
عصاره مرغ
تخم مرغ 1 عدد
هویج 1 عدد نگین خورد شده و بخار پز شده
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار نیاز
و کره و یا روغن حیوانی

رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی,دستور رشته پلو با چشم بلبلی,تهیه دمی رشته پلو با لوبیا,مواد لازم رشته پلو و لوبیا چشم بلبلی ,طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی محلی:


لوبیا چشم بلبلی خیس کردم و بعد می پزیم تا پخته بشه اگر آب داشت مقدار اون آب برای کته برنج استفاده میکنیم و آب لوبیا چشم بلبلی داخل قابلمه میریزیم و برنج تا آبش کشیده شود و عصاره مرغ هم می ریزیم تا به خورد برنج بره و بعد برنج آبش کاملا خشک شد به اندازه 1 پیمانه از برنج بر میداریم و 1 عدد تخم مرغ و زعفرون با هم مخلوط می کنیم و داخل قابلمه که با کره چرب کردیم و گرم شده می ریزیم تا ته دیگه تخم مرغی خودش بگیره و برنج سفید میریزیم و لوبیا چشم بلبلی پخته و هویج بخار پز شده و رشته و به همین ترتیب انجام می دهیم و در قابلمه میزاریم تا دم بکشد و بعد با روغن حیوانی روی پلو میریزیم تا آب شود و به خورد برنج بره و نوش جان میکنیم و با سالاد شیرازی

لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این که غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده نیز مفید است.خواص فراوان لوبیا چشم بلبل برای سلامتی بدن، کودکان و دوران بارداری، فواید لوبیا چشم بلبلی برای لاغری،و معده است.

مصرف لوبیا چشم بلبلی علاوه بر اینکه از نظر ارزش پروتئینی، ویتامین‌های گروه B و قند دیرجذب، مناسب است، همراه با برنج یا نان پروتئین مورد نیاز خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی وضعیت مطلوبی ندارند، تأمین می‌کند اما مصرف آن باید همراه با برنج یا نان باشد نه به تنهایی زیرا این مواد غذایی در کنار هم کمبودهای یکدیگر را برطرف می‌کنند و تقریباً ارزش پروتئینی دریافت شده معادل ارزش پروتئین گوشت خواهد بود.

نکته مهمی که باید در نظر بگیریم این است که اصولاً زمانی که حبوبات را برای از بین بردن خاصیت نفاخ آن‌ها خیس می‌کنیم، مقداری از ارزش غذایی آن‌ها کاهش می‌یابد بنابراین به کسانی که مشکل نفخ ندارند، توصیه می‌شود حبوبات را خیس نکنند یا آب آن را دور نریزند تا ویتامین‌های محلول در آب از بین نرود.

مسئله بعدی این است که تمام حبوبات و مواد غذایی‌ای که ارزش غذایی بالایی دارند، منبع خوبی برای رشد باکتری‌ها، حشرات و لارو آن‌ها محسوب می‌شوند بنابراین بهتر است آن‌ها را در محیطی خنک نگهداری کنیم تا از ایجاد شرایط مناسب برای رشد باکتری و حشرات پیشگیری شود.

 

 

ارسال شده در تاریخ 7 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 674
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.