سوپ رنگی طرز تهیه سوپ رنگی یک پیش غذای همیشگی مناسب و مفید

سوپ رنگی طرز تهیه سوپ رنگی یک پیش غذای مناسب و مفید

سوپ رنگی ,پخت سوپ رنگی, طرز تهیه سوپ رنگی, پخت سوپ فوق العاده خوشمزه , سوپ مناسب کودکان ,

سوپ رنگی

مواد اولیه :
لبو یا چغندر ٢ عدد متوسط
هویج ٢ عدد متوسط
سیب زمینی سیب زمینی ٢ عدد متوسط
قارچ متوسط ۴ تا ٣ عدد
جعفری خرد شده ٣ قاشق غذاخوری
جو پرک نصف پیمانه
استوک سبزیجات ٢ عدد
آب لیموترش ٢ عدد
کره یا مارگارین ١ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل در صورت نیاز

قطعاً سوپ های مشابهی که با لبو یا به قولی چغندر تهیه بشه زیاده .ترکیب لبو و ترشی سرکه، طعم مطبوعی به این سوپ می ده و خصوصاً کسایی که به غذاهای ترش علاقمندند این سوپ رو می پسندند.
ابتدا آب رو جوش آورده، استوک سبزیجات رو اضافه کرده وقتی دوباره شروع به جوشیدن کرد سبزیجاتمون رو با توجه به زمان مورد نیاز برای پخت اضافه می کنیم.
اواخر پخت جو پرک و آب لیمو رو اضافه می کنیم، چون استوک ها معمولاً طعم دار و اسپایسی هستن کمی از سوپ رو می چشیم و در صورت نیاز نمک و فلفل می زنیم. در آخر کره را اضافه کرده زیر شعله گاز رو خاموش می کنیم.
گیاهخواران عزیز می تونن به جای کره از مارگارین استفاده کنن.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2qbkp8m
نوشته شده توسط در تاریخ 24 اسفند 1396 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 363
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *