طرز تهیه قیمه ریزه آموزش غذای سنتی ایرانی قیمه ریزه

طرز تهیه قیمه ریزه غذای سنتی ایرانی قیمه ریزه

طرز تهیه قیمه ریزه

#قیمه_ریزه_

مواد لازم:

500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
250 گرم آرد نخودچی
1 عدد متوسط پیاز
1 پیمانه آب ولرم

2 قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری نعنا خشک
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
به میزان لازم نمک وفلفل

طرز تهیه قیمه ریزه

طرز تهیه قیمه ریزه,غذای سنتی ایرانی قیمه ریزه,تهیه قیمه ریزه,غذای قیمه ریزه,آموزش قیمه ریزه,غذای اصفهانی قیمه ریزه,مواد لازم قیمه ریزه,قیمه ریزه نخودچی

طرز تهیه قیمه ریزه

500 گرم گوشت گوسفند دو بار چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط ریز رنده شده چهار قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی زردچوبه یک ق چ نمک ، فلفل سیاه مخلوط مرزه ، ترخون ، شنبلیه خشک یک ق غذاخوری پر همه را با هم مخلوط کنید و 1/3 لیوان آب سرد را کم کم به مخلوط گوشتیمون اضافه و خوب خوب ورز میدیم بعد از موادمون گلوله هایی اندازه فندق درشت توی دست درست کنید و گلوله ها را با چند قاشق روغن تفت بدید توی ی قابلمه جداگانه یک عدد پیاز بزرگ نگینی خورد کنید با چند قاشق روغن خوب طلایی کنید زردچوبه ، نمک ، فلفل چهار عدد گوجه که نگینی خورد کنید یک ق غذاخوری رب گوجه همه را به پیاز اضافه کنید و یک لیوان آب جوش همینطور دوباره مخلوط سبزی معطر خشک ( مرزه ، ترخون ، شنبلیه ) و وقتی سس جوش اومد گلوله های گوشتی را به سس اضافه کنید و بزارید خوب بپزه و جا بیفته و با ترشی ، سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2ORCMtl
نوشته شده توسط در تاریخ 29 آبان 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 117
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *