مراحل تهیه دونات پیتزا آموزش فست فود و فینگر فود دونات پیتزا

مراحل تهیه دونات پیتزا آموزش فست فود و فینگر فود دونات پیتزا

مراحل تهیه دونات پیتزا

دستور دقیق و مراحل تهیه دونات پیتزا امیدوارم این غذای خوشمزه و راحت رو درست کنید و لذت ببرید بازم آموزش فست فود و فینگر فود دوست دارین
این غذا برای تولد و مهمونی عصرانه عالیه
دونات پیتزا

مراحل تهیه دونات پیتزا,تهیه دونات پیتزا,طرز تهیه دونات پیتزا,مواد لازم دونات پیتزا,دستور دونات پیتزا,پخت دونات پیتزا,مراحل تهیه دونات فینگر فود ,تهیه دونات
مواد لازم.آرد حدود دو لیوان.روغن یک چهارم لیوان.نمک دو ق چ.شکر یک ق م.مایه خمیر دو ق چ.بکینگ پودر نصف ق چ.شیر ولرم نصف لیوان.تخم مرغ یک عدد
آویشن یک ق چ.پودر سیر دو ق چ.فلفل سیاه یک ق چ..فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد..ژامبون رنده شده دو لیوان پر…پنیر پیتزا رنده شده نصف لیوان(من نزدم چون خیلی چرب میشد)مراحل تهیه دونات پیتزا

مراحل تهیه دونات پیتزا,تهیه دونات پیتزا,طرز تهیه دونات پیتزا,مواد لازم دونات پیتزا,دستور دونات پیتزا,پخت دونات پیتزا,مراحل تهیه دونات فینگر فود ,تهیه دونات

عکس از مراحل تهیه دونات پیتزا
ابتدا شیر ولرم و خمیر مایه یک ق م شکر رو باهم مخلوط میکنیم و روش رو میپوشونیم و یکربع میزاریم تا پفکی بشه …دمای شیر برای عمل اومدن خمیر مایه باید گرم رو به داغ باشه یعنی دست رو داخلش بزنید داغ باشه ولی دست نسوزه…اگر خیلی داغ باشه یا سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد و خمیر نان هم عمل نمیاد
روغن و تخم مرغ ونمک و بکینگ پودر رو مخلوط بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و بعد آرد روکم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی داشته و به دست نچسبه خمیر رو ده دقیقه ورز میدیم بعد در ظرف شده میزلریم روی خمیر رو هم چرب میکنیم روش رو میپدشونیم و یکساعت در جای گرم میزلریم تا حجم خمیر دوبرابر بشه
وقتی خمیر عمل اومد ژامبون وفلفل دلمه ای و ادویه ها و پنیر رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم حتما قبل اضافه کردن به خمیر خوب مواد رو خشک کنید .مراحل تهیه دونات پیتزا

مراحل تهیه دونات پیتزا,تهیه دونات پیتزا,طرز تهیه دونات پیتزا,مواد لازم دونات پیتزا,دستور دونات پیتزا,پخت دونات پیتزا,مراحل تهیه دونات فینگر فود ,تهیه دونات
حالا از مواد به اندازه گردو بردارین گرد کنید و مثل من تو سینی که زیرش خوب آرد زدین بزارین وسط رو با هر وسیله ای سوراخ کنید روش رو بپوشانید و ده دقیقه دیگه استراحت بدین
روغن رو با حرارت ملایم بزارین ده دقیقه خوب داغ بشه بعد دونات رو داخل بندازین سرخ بشه سریع رنگش تغییر میکنه وقتی تغییر رنگ داد برگردوندن تا طرف دیگه سرخ بشه بعد روی پارچه تمیز بزارید تا روغن رو به خودش بگیره

ارسال شده در تاریخ 26 دسامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,909
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.