واویشکای مرغ طرز تهیه غذای سنتی گیلانی واویشکای مرغ

واویشکای مرغ طرز تهیه غذای سنتی گیلانی واویشکای مرغ

واویشکای مرغ خورشتی آسان و با آماده سازی سریع  و بسیار خوش طعم و همه پسند که در کنار برنج سرو میشه شما میتونید با نان هم این غذا رو نوش جان کنید.

?فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان هست.

مواد لازم برای واویشکای مرغواویشکای مرغ

واویشکای مرغ
سینه مرغ :یک عدد (حدود 300 گرم)
پیاز بزرگ خلالی شده :یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده :نصف یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده :یک عدد
فلفل سبز قلمی خرد شده :3 عدد
زعفران :مقداری
آب لیمو ترش تازه :مقداری
نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم

واویشکای مرغ, طرز تهیه غذای سنتی گیلانی, تهیه واویشکا مرغ ,مواد لازم واویشکا ,طرز تهیه واویشکا با مرغ,دستور پخت واویشکای گیلانی ,خورشت واویشکا سنتی مرغ

طرز تهیه واویشکا با مرغ,دستور پخت واویشکای گیلانی ,خورشت واویشکا سنتی

طرز تهیه

واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراهبا یک قاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری،
آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم.

واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراهبا یک قاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری،
آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2Od0sbi
نوشته شده توسط در تاریخ 8 آبان 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 588
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *