طرز تهیه کباب زردک آموزش شامی محلی و مخصوص اصفهانی

طرز تهیه کباب زردک مراحل پخت کامل

طرز تهیه کباب زردک از غذاهای اصفهان است که معروف به شامی اصفهان که به همراه چاشنی به صورت شیرین و ملس سرو میشه . کباب زردک رو برای ناهار و شام می تونید تهیه کنید . همچنین غذای مناسب برای ماه رمضان است.

مواد لازم  کباب زردک :

زردک رنده ریز شده : 4 عدد متوسط

گوشت چرخ شده گوسفند: 250 گرم

پیاز کوچک 1 عدد رنده ریز شده

آرد نخودچی به مقدار لازم

شکر: 1/4 لیوان

آب : 1/4 لیوان

زعفران  :به مقدار لازم

زردچوبه  :به مقدار لازم

نمک :نوک چاقو

طرز تهیه کباب زردک

روش تهیه  و مراحل آماده سازی کباب زردک :

برا تهیه کباب زردک ابتدا داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده را به همراه زردک ، نمک و زردچوبه باهم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

سپس آرد نخود چی را کم کم به مخلوط گوشت اضافه کنید تا مایه کباب سفت نشود.

از موادمخلوط شده به اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید .( اگر مایه کباب قوام کافی را بدست نیاورد می توانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید)

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

کباب های فرم داده شده را داخل تابه سرخ کنید.

در مرحله بعد شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از کمی جوشیدن شهد ، زعفران را با آن مخلوط کنید.

اگر مایل بودید کباب مزه ی ملسی داشته باشد می توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه به شهد آن اضافه کنید

کباب های سرخ شده را کف تابه ای بچینید و شهد را روی کباب ها بریزید و به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه  روی حرارت قرار دهید تا شهد به خورد کباب ها برود.

کباب های آماده شده و نرم را داخل ظرفتان بچینید و در کنار سبزیجات میل کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 10 فوریه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 22
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است