جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن
جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن
جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا, روشهای جلوگیری از کپک زدن, راههای جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا ,چطور از کپک زدن ترشی و مربا جلوگیری کنیم ,رفع کپک زدن ترشی و مربا
برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود
هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید
اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.
چرا مربا کپک می زند و چه کنیم که از این فرایند جلوگیری شود.
پیشنهاد سردبیر
- قویترین معجون سرماخوردگی طرز تهیه قویترین آنتی بیوتیک خانگی
- طریقه صحیح شستن سبزی ها بهترین روش شستن سبزی
- تهیه خلال پوست پرتقال و موارد استفاده از خلال پوست پرتقال و نارنج
- درمان خانگی آلرژی بهترین و ساده ترین روش های رفع آلرژی
- معرفی فروشگاه وبمستران فروشگاه ابزار کار وبمستران ایرونی
- تمیزکردن ظروف چینی به طوریکه مثل روز اول تازه و نو بدون لک بمونه