طرز تهیه خورش لوبیاسبز با دستور مرحله به مرحله

خورش لوبیاسبز از بهترین غذاهای مقوی و خونساز که به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید .این غذا رو در مهمانی و دورهمی نیز می تونید بپزید.

لوبیا سبز از مواد غذایی بسیار مفید و مقوی است و در برنامه غذایی خودتون بگنجانید.

مواد لازم برای پخت خورش لوبیا سبز چیست ؟

پیاز متوسط 1 عدد

لوبیا سبز 500 گرم

گوشت 250 گرم

هویج کوچک 4 عدد

رب گوجه 2 ق غ

گوجه خردشده 500 گرم

گرد لیمو، نمک، فلفل سیاه ، دارچین، زردچوبه، روغن به میزان لازم

سیب زمینی خلال شده و سرخ شده به دلخواه 3عدد برای تزیین

خورش لوبیاسبز

مراحل و طرز تهیه خورش لوبیاسبز :

ابتدا پیاز را خرد کنید با کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود، سپس گوشت خورشتی را بیفزایید و گوشت را نیز با پیازخوب تفت دهید،

پس از تفت دادن گوشت ،فلفل سیاه و زردچوبه را نیز بیفزایید، درب ظرف را به مدت  15 تا 20 دقیقه و با حرارت ملایم بگذارید تا گوشت کمی بپزد واب ان جمع شود.

سپس گوجه را بیفزایید، کمی هم بزنید،لوبیا سبز خرد شده _ به اندازه بند انگشت، ولی من کوچک تر خرد می کنم  رابه همراه هویج خردشده جداگانه سرخ کنید، و ان را نیز به گوشت اضافه کنید،سپس رب را بیفزایید مواد را چند دقیقه ای با رب تفت دهید تا رنگ رب بازشود،

بر روی ان به میزان کافی اب جوش بریزید و به اندازه ای که روی لوبیا ها را بگیرد و باحرارت ملایم اجازه دهید تا خورش جا بیفتد، نیم ساعت قبل از پخت نمک، گرد لیمو و به دلخواه دارچین بیفزایید و اجازه دهید تا خورش اماده شود، دست اخر میزان ادویه ها را نیز دوباره میزان کنید.

پس ازپخت سیب زمینی را به صورت سرخ شده درکنارخورش  به دلخواه بگذارید.

نکته :  از اب سرد برای افزودن به خورشت استفاده نکنید چون اب سرد باعث جمع شدن و در نتیجه سفت شدن گوشت خواهد شد.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 8 آوریل 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 43
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.