طرز تهیه پاتلیجان کباب غذای ترکیه ای بسیار لذیذ
طرز تهیه پاتلیجان کباب یک کباب خوشمزه از آشپزخونه ی ترکیه و متعلق به کور ترکیه است که با ذائقه ی ما ایرانی ها نیز بسیار سازگار هست. حتما توی خونه درست کنید و از طعم لذیذ این کباب در کنار خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه پاتلیجان کباب این گونه است که این غذا را با کوفتههای کوچک گوشت درست میکنند و بعد یکی در میان با حلقههای بادمجان به سیخ میکشند. سپس روی آنها را کلی روغن زیتون میریزند و کباب میکنند. این روش بسیار به طرز تهیه کازان بادمجان شبیه است.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای پخت پاتلیجان کباب چیست ؟
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
نمک و فلفل پول بیبر
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل شمشیری ۲ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
کره
روغن زیتون
آب لیمو ترش تازه
مراحل و طرز تهیه پاتلیجان کباب :
ابتدا پیاز ، گوشت، گوجه فرنگی و سیر و فلفل شمشیری و نمک و ادوبه ها رو داخل غذاساز بریزین و خوب میکس کنین.
سپس بادمجان ها رو با پوست درشت حلقه کنین و ۲ ساعت در آب نمک خیس کنین. (این کار باعث می شود اگر بادمجان تلخ داشته باشه تلخی آن گرفته و شیرین شود.)
وقتی حسابی گوشت انسجام پیدا کرد، از گوشت اندازه ی به گردو بردارین و کمی به شکل کوفته گردش کنین.
سپس داخل سیخ جوجه کبابی ، یه عدد بادمجان و به کوفته گوشت به اون بچسبونین و یکی در میون ، گوشت و یه حلقه بادمجون بزارین.
کباب ها را روی ذغال آماده کنین. حتما هنگام کباب کردن ،کره و آب لیمو و روغن زیتون به کباب ها بزنیبن. باعث میشه عطر و طعم بسیار دلنشینی داشته باشه.
نکته : اگه دوست داشتین بادمجون ها رو موقع سرو پوستش رو جدا کنین. چون بادمجون ها کبابی هستن بسیار راحت پوستش جدا میشه
نوش جان
طرز تهیه کراکت بادمجان کبابی
پیشنهاد سردبیر
- تهیه پیراشکی گوشت با تزیین گل خیلی خوشگل و جذاب
- طرز تهیه سس خردل عسل بهترین چاشنی و طعم دهنده غذاهای گیاهی
- طرز تهیه بال سوخاری با سس بوفالو ویژه و خوشمزه
- طرزتهیه املت گوشت پنیر قارچ غذای کامل و مقوی بویژه برا بچه ها
- دستور پای اسفناج با مرغ به خصوص مقوی برای موقع افطار
- طرز تهیه قیمه ریزه آموزش غذای سنتی ایرانی قیمه ریزه