طرز تهیه باترکریم سوییسی با دستور مرحله ای و ساده

طرز تهیه باترکریم سوییسی با طعم بسیار عالی و مناسب برای تزیین انواع کیک ها و کاپ کیک ها که با دستور من می تونید آمادش کنید.

البته همانطور که می دونید ساده ترین نوع باتر کریم , باتر کریم آمریکایی هست و هرکسی به راحتی میتونه درستش کنه.ولی بیش از اندازه شیرینه و ممکنه هرکسی طعمش رو نپسنده.باترکریم سوییسی طعم خیلی بهتری داره ولی طرز تهیه کمی پیچیده تری داره.

البته برای شما کدبانوهای عزیز کاری بسیار آسان و دلپذیر است.

مواد لازم برای تهیه باترکریم سوییسی چیست ؟

سفیده تخم مرغ 5 عدد

شکر 200 گرم

کره 225 گرم

طرز تهیه باترکریم سوییسی

مراحل و طرز تهیه باترکریم سوییسی :

ابتدا سفیده تخم مرغ و شکر را توی ظرفی می ریزیم و روی بخار آب مثلا روی کتری قرار میدیم.دقت کنید نباید حرارت زیادی به سفیده تخم مرغ برسه که نپزه.

حدود 5 دقیقه آروم هم می زنیم تا شکر کاملا توی سفیده حل بشه, یه کمی از اون رو  رو بین دو انگشت تست کنید اگه زبری شکر رو احساس نکردید و مطمئن شدید شکر کامل حل شده از روی حرارت برش دارید. حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.

کره را از قبل از یخچال بیرون می زاریم تا به دمای محیط برسه و به تکه های کوچیک تقسیمش می کنیم.

قطعه های کره را دونه دونه به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هر بار انقد رهم بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تکه بعدی رو اضافه کنید.

دقت کنید بعد از اضافه کردن کره از دور کند همزن استفاده کنید. با اضافه کردن کره پف سفیده می خوابه که طبیعیه. در آخر اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید.

طرز تهیه باترکریم سوییسی
این باتر کریم خیلی خوب فرم میگیره و طعم خوبی هم داره.برای تزئین انواع کیک و کاپ کیک می تونید ازش استفاده کنید.

حواتون باشه  همونطور که قبلا گفتم اگه قصد تزئین با خمیر فوندانت رو دارید حتما برای پوشش کیک باید از باتر کریم استفاده کنید.

ارسال شده در تاریخ 6 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,173
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.