طرز تهیه یاغلاما کایسری با نکات و دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه یاغلاما کایسری غذای بسیار خوشمزه ترکی که هم برای شام مناسبه و هم برای پیش غذا به وقت مهمانی خیلی شبیه به لازانیا است با این تفاوت که خمیر مخصوصی داره به شما میگم چطور تهیه اش کنید.

مواد لازم برای پخت یاغلاما کایسری چیست ؟

1 کیلوگرم آرد برای خمیر

1.5 لیوان شیر ولرم

1.5 لیوان آب ولرم

3 ق غ روغن مابع

1 ق غ شکر

1.5 ق غ نمک

1 پاکت خمیر مایه خیس (42گرم) یا 1.5ق غ خمیر مایه خشک فوری

مواد لازم برای داخل یاغلاما

700 گرم گوشت چرخ شده

2 عدد پیاز متوسط

3 عددگوجه فرنگی

3 عدد فلفل سبز

1 ق غ رب گوجه فرنگی

2 ق غ کره

1 ق چ فلفل سیاه

1 ق چ فلفل قرمز

1 قاشق مرباخوری پول بیبر یا فلفل پرک ترکی

1 ق چ نمک

1 لیوان آب

طرز تهیه یاغلاما کایسری

مراحل و طرز تهیه یاغلاما کایسری :

اگر خمیرمایه تون معمولیه با شیرولرم و شکر دستور مخلوط کرده ،ده دقیقه صبر کنید تا کف کند و فعال شود و در ادامه دستور به دیگر مواد اضافه کنید در غیر ابن صورت خمیر مایه خیس و خشک فوری نیاز به استراحت ندارند.

برای خمیر شیر ولرم ، آب ولرم ، نمک، خمیر مایه ، شکر و روغن مایع را در مناسبی بریزید و مخلوط کرده و سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم به دست آوردید که حداقل چسبندگی را داشته باشدو در آخر ، 2 ق غ روغن مایع روی خمیر بریزید و خمیر را جمع و گرد کرده و روی آن را بپوشانید و به مدت 35-40 دقیقه استراحت بدید.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی میز بزارید و از خمیر 33چانه کمی بزرگتر از گردو درست کنید و روی آنها را با دستمال یا حوله تمیز آشپزخانه بپوشانید.

روی میز را کمی آرد پاشی کنید و از اولین چانه شروع کنید و با وردنه چانه ها را یکی یکی بازکنید تابه نچسب روی اجاق گاز قرار دهید و آن را به خوبی و بدون روغن گرم کنید.
دو طرف خمیری هایی را که باز کرده اید در تابه گرم شده بپزید و تمام خمیر ها را به همین شکل پخته و آماده کنید.

برای داخل یاغلاما

گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس کره و پیاز را اضافه کرده و تفت بدید.وقتی وقتی پیازها تفت داده شد ،گوجه فرنگی پوست کنده شده و رنده شده و رب را اضافه کنید.

ادویه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. سپس آب را اضافه کنید و 2تا 3 دقیقه دیگر بپزید ، سپس از روی حرارت بردارید و کناره های نان را در مایه گوشتی بزنید و داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید بزارید و از مایه گوشتی روی نان بریزید و دوباره روی مواد گوشتی نان بزارید و به همین صورت نانها را گذاشته و بین آنها مواد گوشتی بزارید و در آخر روی یاغلاما ماست سیردار بریزید و سرو کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 14 نوامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 787
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.