طرز تهیه مجبوس با مرغ غذای سنتی عربی لبنانی شگفت انگیز

طرز تهیه مجبوس با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه مجبوس یک غذای عربی که بسیار خوشمزه است و شباهت زیادی به غذاهای ایرانی داره که روش پخت ساده ای هم داره و مواد مورد نیاز اون ساده هست و اکثرا تو خونه هامون داریمش در عین حال غذای خوشمزه ای هم هست .حتما تهیه کنید و درمنزل به همراه خانواده نوش جان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای مجبوس :

برنج 4 پیمانه

پیاز یک عدد

ران مرغ 5 تیکه

نمک وفلفل وزردچوبه

کمی هل و برگ بو

روغن  به مقدار لازم

زعفران دم کرده

مواد مورد نیاز برای حشو:

پیاز

لپه پخته

کشمش

ادویه و کمی نمک و زردچوبه

دارچین و کمی هل کوبیده

روش تهیه و مراحل مجبوس :

ابتدا برای درست کردن مجبوس .اول یک پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید .بعد ران مرغ رو اضافه کنید وکمی که تفت دادید نمک و فلفل و زردچوبه رو کمی هل و برگ بو اضافه کنید در اخر کمی اب بریزید سپس بزارید تا مرغ بپزه .

وقتی مرغ پخت از اب درش بیارید. بر گ بو رو هم بیرون بیارید و برنج رو اضافه کنید و حالت دم پخت درسش کنید . وقتی برنج ابش تموم شد دم کن بزارید و بزارید دم بکشه بعد مرغ رو کمی زعفران بزنید سپس داخل فر بزارید تا خوب برشته بشه ولی خشک نشه.

واسه مخلفاتش که بهش حشو میگن اول پیاز رو سرخ کنید بعد لپه پخته و بعد کشمش رو اضافه کنید و در اخر ادویه و کمی نمک و زردچوبه و دارچین و کمی هل کوبیده اضافه می کنیم و وقتی تفت خورد از روی شعله بر می داریم بعد برنج رو داخل دیس می کشیم حشو رو بهش اضافه می کنیم و مرغ ها رو روش می چینیم.

این یک غذای عربی هست که من این شکلی پختمش .میزان نمیتونم بدم چون اندازه ها رو چشمی میزارم..

طرز تهیه ته انداز مرغ غذای خوش عطر و رنگ مجلسی
ارسال شده در تاریخ 21 مارس 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,732
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.