دستور مربا سیب گلاب درسته یکی از مرباهای خوشمزه و لذیذ
دستور مربا سیب گلاب درسته یکی از مرباهای خوشمزه و لذیذ
دستور مربا سیب گلاب درسته
مواد لازم :
سیب ریز ۱ کیلو?
آب ۳ لیوان
شکر ۳ تا ۵ لیوان (من ۵ لیوان شکر ریختم )
طرز تهیه :
برای تهیه این مربا ابتدا داخل ظرف بزرگی آب می ریزیم و نصف لیوان آبلیمو به آن اضافه کرده، کنار می گذاریم.
سیبها را پوست گرفته که البته با پوست هم میتونید درست کنید. با پوست زمان پخت بیشتر می شود.
از ته سیب ها به کمک یک چاقوی نازک داخل سیب کرده ودانه هایش را در می آوریم طوری که سوراخ کوچکی ته سیب ها بوجود آید و همچنین دم سیب ها جدا نشود.
بعد سیب ها را داخل ظرف محتوی آب و آبلیمو می گذاریم تا سیاه نشود.
۳ لیوان آب ۳ لیوان شکر را داخل قابلمه که بهتر است لعابی باشد می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا شکر حل شود. وقتی چند جوش زد آب سیب ها را خالی می کنیم و سیب ها را داخل شیره می ریزیم.
با شعله کم می گذاریم سیب ها پخته و شیره قوام بیاید. در این حین کف روی سیب ها را تا حد ممکن می گیریم.
نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بسته به میران شعله، زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته بیشتر می شود.
برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که از قبل دم کرده ایم اضافه می کنیم.
همچنین برای معطر شدن مربا نصف لیوان گلاب درمراحل پایانی پخت اضافه کنید.
نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بسته به میران شعله، زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته بیشتر می شود.
برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که از قبل دم کرده ایم اضافه می کنیم.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- آموزش تهیه مربا گلابی دستور های متفاوت از مربا ها و ترشیجات
- طرز تهیه کمپوت انجیر به دو روش متفاوت و خوشمزه
- ترشی فلفل طرز تهیه ترشی فلفل برای طرفداران فلفل و طعم های تند
- طرز تهیه شربت نعنا مناسب ماه رمضان و سفره های افطاری تون
- طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندران مناسب همه فصل ها
- طرز تهیه ترشی پیاز و آموزش شور پیاز درجه یک