خاصیت دارویی دانه کاج خواص کاج مخروط چوبی خشک و قهوه ای

خاصیت دارویی دانه کاج خواص کاج مخروط چوبی خشک و قهوه ای

خاصیت دارویی دانه کاج (راتیناج)

✅تسکین درد عضلات بین دنده ای
✅درمان رماتیسم
✅درمان درد سیاتیک
✅درمان تنگی نفس وجراحات سینه
✅درمان کرم های روده ای
✅درمان گل مژه
✅کاهش اشتها

دانه کاج سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه می باشد.

دانه کاج سرشار از منیزیم و پتاسیم, مس, منگنز, ویتامین B1, ویتامین B3 و ویتامین K و E می باشد.

اسید پینولئیک موجود در دانه کاج هورمنی را ترشح می کند که باعث سیری و کاهش اشتها می شود.

با مصرف هفده گرم روغن دانه کاج در روز می توان به کاهش کلسترول یا کاهش چربی خون کمک کرد.خاصیت دارویی دانه کاج

خاصیت دارویی دانه کاج ,خواص کاج, خواص و فواید میوه کاج, فواید دانه کاج,فواید دارویی و درمانی بی نظیر دانه های میوه کاج, خواص دانه کاج و روغن آن,نقش دانه کاج

خاصیت دارویی دانه کاج

کاج مخروط چوبی خشک و قهوه ای رنگ است که پولک پولک است و دانه ها بین پولک‌های بازش قرار گرفته‌اند. به خاطر همین شکل قرار گرفتن دانه‌ها، در تقسیمات گیاه‌شناسی، کاج جزو خانواده بازدانگان است که از قدیمی‌ترین گیاهان روی کره زمین هستند.هر۱۶۷ دانه حاوی ۱۹۰ کالری است.همانند گردو دارای کالری نسبتا بالایی است.پس در مصرف آن باید اعتدال را رعایت کرد.

کاهش وزن:
پژوهش‌ها بیانگر آن است مصرف دانه کاج باعث کاهش اشتها می‌شود. براساس مطالعات انجام شده دو ترکیب مهم موجود در این دانه باعث احساس سیری و مانع از افزایش وزن می‌شود. دانه کاج منبع سرشاری از «اسید پینولئیک» است که با تحریک هورمون ها باعث کاهش اشتها می‌شود.

غنی از آهن:
آزمایشات گوناگون نشان داده است هر ۳۱گرم دانه کاج سه میلی‌گرم آهن دارد. آهن یکی از ترکیبات مهم هموگلوبین خون است که برای انتقال اکسیژن به سلول‌های بدن و تولید انرژی لازم است.خاصیت دارویی دانه کاج

تقویت کننده سیستم قلب و عروق:
گنجاندن روزانه ۱۷ گرم از روغن دانه کاج در برنامه غذایی، میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد. اولئیک اسید فراوان موجود در این دانه نیز چربی اشباع‌شده‌ای است که تجمع چربی‌های مضر را در کبد کاهش می‌دهد و مانع از آسیب به قلب و عروق می‌شود. همچنین سرشار از ویتامین ای، ویتامین کا، مس و آهن است که برای قلب مفید است.در ضمن منیزیم به اتفاق پتاسیم موجود در این دانه، باعث حفظ سلامت قلب و تنظیم فشار خون هم می‌شود.

خاصیت دارویی دانه کاج ,خواص کاج, خواص و فواید میوه کاج, فواید دانه کاج,فواید دارویی و درمانی بی نظیر دانه های میوه کاج, خواص دانه کاج و روغن آن,نقش دانه کاج

خاصیت ضد پیری:
بررسی‌ها حاکی از آن است خواص آنتی‌اکسیدان قابل توجه دانه کاج از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد دفاع می‌کند و احتمال سرطانی‌شدن سلول‌ها را کاهش می‌دهد.

سلامت چشم:
دانه کاج حاوی آنتی اکسیدان لوتئین است که برای اجتناب از بیماری های چشم ضروری است.همچنین حاوی ویتامین آ در فرم بتاکاروتن است که برای سلامت چشم لازم است.

خاصیت دارویی دانه کاج انرژی زا:
دانه کاج که در میوه مخروطی آن قرار گرفته منبع غنی از پروتئین است و اسیدهای آمینه موجود در آن، این دانه را تبدیل به یک منبع غذایی مفید کرده است. همچنین منیزیم فراوان دانه کاج کمک زیادی به کاهش خستگی، تنش و گرفتگی عضلات می‌کند.

اسید اولئیک موجود در دانه های کاج سبب کاهش تجمع چربی های مضر در کبد می شوند و آز آسیب رسیدن به قلب محافظت می کنند.

از دیگر خواص دانه کاج آنتی اکسیدانی بودن این دانه ها است که با دفاع در مقابل رادیکالهای آزاد, ابتلا به سرطانی شدن سلولها را کم می کند.

دانه های کاج همانند ماهی و سبزیجات دارای مقادیر فراوانی فیبر رژیمی می باشند.

هر سی و یک گرم دانه کاج دارای سه میلی گرم آهن می باشد.

ارسال شده در تاریخ 14 دی 1397 توسط خدیجه ص با موضوع گوناگون
بازدید : 216

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است