دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

چای سبز و چای سیاه از لحاظ آنتی اکسیدان ها هیچ تفاوتی میان چای سبز و سیاه نیست

چای سبز و چای سیاه از لحاظ آنتی اکسیدان ها هیچ تفاوتی میان چای سبز و سیاه نیست

چای سبز و چای سیاه , آنتی اکسیدان چای سبز و سیاه , چای ایرانیِ دیر دم ,تفاوت میان چای سبز و سیاه ,چای سبز و سیاه ضد سرطان , فواید بی پایان هر دو نوشیدنی چای سبز و چای سیاه  ,فواید نوشیدنی چای سبز و چای سیاه , نوشیدنی چای سبز و چای سیاه ,

 

از لحاظ  آنتی اکسیدان ها هیچ تفاوتی میان چای سبز و سیاه وجود ندارد؛اما بدانید: چایی که معطر است وزود رنگ می دهد، دارای موادافزودنی مضر است. بهترین چای، چای ایرانیِ دیر دم است.

چای سبز و چای سیاه , آنتی اکسیدان چای سبز و سیاه , چای ایرانیِ دیر دم ,تفاوت میان چای سبز و سیاه ,چای سبز و سیاه ضد سرطان , فواید بی پایان هر دو نوشیدنی چای سبز و چای سیاه ,فواید نوشیدنی چای سبز و چای سیاه , نوشیدنی چای سبز و چای سیاه ,

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی های جهان محسوب می شود که فواید تغذیه ای مختلف را در اختیار ما قرار می دهد. چای سیاه و چای سبز دو نوع پر استفاده این نوشیدنی هستند که طرفداران خاص خود را دارند.

قدرت آنتی اکسیدانی چای سبز و چای سیاه

در شرایطی که ممکن است فکر کنید چای سبز در مقایسه با چای سیاه از پلی فنول های بیشتری برخوردار است، پژوهشگران در موسسه پیشگیری از سرطان در والهالا، نیویورک، معتقدند نباید سریع در این زمینه نتیجه گیری کرد.

چای سبز و چای سیاه از یک گیاه چای مشابه که به نام کاملیا سیننسیس شناخته می شود، تهیه می شوند و این به معنای آن است که هر دو حاوی مقادیر مشابه از پلی فنول ها هستند، که از آسیب DNA در برابر سموم زیست محیطی به یک میزان جلوگیری می کنند.

چای سبز از بیماری آلزایمر پیشگیری می کند

مطالعات موسسه ملی سرطان آمریکا نشان داده است که چای سبز نوشیدنی غنی‌تر از یک کاتچین فعال و خاص محسوب می شود که به نام اپیگالوکاتچین-3-گالات (EGCG) شناخته می شود.

مطالعات متعدد به قدرت چای سبز در زمینه تقویت حافظه و مقابله با از دست دادن آن با افزایش سن اشاره داشته اند. مطالعه موسسه ملی سرطان آمریکا نیز چای سبز را به طور ویژه با تقویت حافظه و پیشگیری از بیماری آلزایمر پیوند داده است.

چای سیاه خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می دهد

چای سیاه در شرایطی که از تراکم EGCG پایین برخوردار است، اما از نظر پلی فنول هایی به نام تئاروبیگین ها و تئافلاوین ها غنی‌تر است که با خطر کاهش یافته کلسترول بالا، دیابت، بیماری پارکینسون، پوکی استخوان، و سنگ های کلیه پیوند خورده اند.

بنابر گزارش موسسه ملی سلامت آمریکا، مصرف چای سیاه به طور قابل توجهی خطر کلی ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می دهد.

فواید بی پایان هر دو نوشیدنی چای سبز و چای سیاه

در شرایطی که مطالعات متعدد حیوانی و انسانی به قدرت آنتی اکسیدانی چای سبز و چای سیاه و فواید آنها برای سلامت انسان اشاره داشته اند، عوامل سلامت متعدد دیگری نیز در این دو نوشیدنی وجود دارند که می توانند محبوبیت بالای آنها در نقاط مختلف جهان را توضیح دهند.

آیا نوشیدن چای سبز باعث کاهش وزن می شود؟

در مورد اینکه آیا این افزایش سوخت وساز بدن به روند کاهش وزن کمک می کند یا خیر، مطالعه مستندی وجود ندارد. در بهترین حالت چای سبز فقط تا حدود ۱۰ درصد سوخت وساز بدن را افزایش می دهد بنابراین برای فردی که پایبند به رعایت رژیم غذایی و نکات تغذیه ای نیست و زندگی بدون تحرکی دارد نه تنها چای سبز بلکه هیچ ماده دیگری نمی تواند به کاهش وزن او کمک کند.

از لحاظ  آنتی اکسیدان ها هیچ تفاوتی میان  چای سبز و سیاه وجود ندارد؛اما بدانید: چایی که معطر است وزود رنگ می دهد، دارای موادافزودنی مضر است. بهترین چای، چای ایرانیِ دیر دم است.

ارسال شده در تاریخ 29 خرداد 1397 توسط خدیجه ص با موضوع مطلب علمی
بازدید : 358

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است