کمبود فولات از عوامل افسـردگی در زنــان رژیم غذایی غنی از فولات

کمبود فولات از عوامل افسـردگی در زنــان رژیم غذایی غنی از فولات

کمبود فولات , اثرات کمبود فولات ,مواد غذایی غنی از اسید فولیک ,رژیم غذایی غنی از فولات ,عوارض کمبود فولات

یکی از علل شـایع افسـردگی در زنــان کمبود فولات است

کمبود فولات , اثرات کمبود فولات ,مواد غذایی غنی از اسید فولیک ,رژیم غذایی غنی از فولات ,عوارض کمبود فولات

لبـو سـرشار ازفـولات و آهـــن است،مصرف لبو پخته از افـسردگی و کم خونی در زنان جوان جـلوگیری میکند!

ویتامین B9 که بیشتر تحت عنوان فولات یا فولیک اسید شناخته می‌شود در گستره‌ی بسیاری از مواد غذایی مثل سبزیجات سبز برگدار، غلات، گوشت و میوه یافت می‌شود.

فولات در زمره‌ یکی از ۸ ویتامینی است که برای شکل‌دهی به سلول‌های قرمز و سفید خون در مغز استخوان، تبدیل کربوهیدرات به انرژی و تولید DNA و RNA لازم است.

جذب فولات کافی در طول دوره‌ی رشد سریع مانند دوران بارداری، نوزادی و بزرگسالی بسیار حائز اهمیت است.

از ویژگی‌های مرکز علمی MNT ، جمع‌آوری مقالات درباره فواید سلامت ویتامین‌های معروف و مواد معدنی است. این مقالات نگاهی عمیق به جذب فولات مورد نیاز و توصیه شده، فواید آن بر سلامت، خوراکی‌های سرشار از فولات و تمام خطرات بالقوه‌ی آن بر سلامت می‌اندازد.

میزان توصیه شده فولات

مقدار مجاز توصیه شده (RDA) برای افراد ۱۴ سال به بالا ۴۰۰ میکروگرم در روز است.

فولات یا اسید فولیک در گستره‌ی وسیعی از موادغذایی مانند سبزیجات سبز برگدار، غلات،گوشت و میوه یافت می‌شوند.

به زنان باردار توصیه می‌شود مصرف فولات را به ۶۰۰ میکروگرم در روز افزایش دهند تا مانع از آسیب به شبکه‌ی لوله‌ی عصبی در جنین شود.

از عمده دلایل کمبود فولات رژیم غذایی نامناسب، اعتیاد به الکل، نیاز‌های مربوط به رشد و اختلالات روده‌ای می‌باشد که منجر به عدم جذب فولات می‌گردد.

دسترسی زیستی به فولات

(توانایی بدن در جذب، استفاده و حفظ) در خوراکی‌ها به طرز قابل توجهی متغییر و محاسبه آن امریست مشکل. ۱۵۰ نوع مختلف فولات وجود دارد که بین ۵۰ تا ۹۰٪ آن در فرایند پخت، نگهداری یا عمل‌آوری از دست می‌رود. برترین منبع فولات سبزیجات سبز، بنشن و جگر هستند. همچنین فولات به برخی از غذاهای آماده‌ی تهیه شده از غلات برای صبحانه و سایر غذاهای تقویتی افزوده می‌شود.

مارچوبه وعدس حاوی مقادیر فراوانی فولات هستند و در زمر‌ه‌ی غذاهای سرشار از فلات به شمار می‌روند .

مارچوبه، پخته شده ، ۱ فنجان: ۲۴۳ میکروگرم

جگر گاو، پخته، ۹۵ گرم: ۲۱۵ میکروگرم

لوبیا چشم بلبلی پخته، یک دوم فنجان: ۱۷۹ میکروگرم

عدس پخته، ۱ فنجان: ۱۶۸ میکروگرم

لوبیا سفید پخته، یک دوم فنجان :۱۳۲ میکروگرم

اسفناج پخته، یک دوم فنجان: ۱۳۱ میکروگرم

کاهو، خرد شده، ۱ فنجان:۵۹ میکروگرم

آواکادو خام, یک دوم فنجان: ۵۹ میکروگرم

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2GTT3Pm
نوشته شده توسط در تاریخ 24 فروردین 1397 با موضوع سلامتی | بازدید : 447
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *