طرز تهیه قرابیه کنجدی دستور شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه قرابیه کنجدی از شیرینی های خوشمزه تبریزی که طرفدار زیادی هم داره مناسب برای پذیرایی در عید و جشن ها هست. قرابیه با مغزیجات مختلف تهیه میشه که من اینجا قرابیه کنجدی رو به شما آموزش میدهم.

مواد لازم برای پخت شیرینی قرابیه کنجدی چیست ؟

250گرم کره ‌

250 گرم شکر ‌

500 گرم آرد(حدودچهار و نیم لیوان)‌

نصف لیوان آب ‌

300گرم کنجد ‌

2.5قاشق غذاخوری شکر ‌

2 قاشق غذاخوری عسل ‌

1 قاشق غذاخوری آب

پسته‌‌

طرز تهیه قرابیه کنجدی

مراحل و طرز تهیه قرابیه کنجدی :

ابتدا  آرد و کره نرم شده در دمای اتاق را با هم‌ مخلوط کرده و ورز بدید تا به شکل شن در بیاید .

در یک کاسه، شکر را با نصف لیوان آب ولرم ترکیب کرده و هم بزنید تا شکر حل شود. محلول آب ولرم و شکر را روی مواد آردی بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید. (قطعا نباید آرد را بیشتر از مقداری که در دستور قید شده اضافه کنید)‌

خمیر را داخل سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.‌ کنجد ها را در تابه تفلون نچسبی بریزید و روی اجاق گاز تفت دهید.

به کنجد های تفت داده شده و سرد شده 2.5 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را ورز دهید و از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بگیرید و در کف دست‌ گرد کرده سپس کمی صاف کرده و ابتدا در پسته‌ خرد شده و سپس طرف دیگر آن را به کنجد آغشته کنید و در سینی فر که روی کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

روی قرابیه ها را با کفگیر صاف و مرتب کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه و با توجه به دمای متفاوت فرها حدود 20 دقیقه با مراقبت و کنترل بپزید.‌‌ قرابیه ها را زیاد نپزید چون خشک میشوند .نوش‌جان

از این مقدار مواد حدودا سه سینی قرابیه به دست می آید

با همین دستور روی اجاق هم میشه پخت فقطشعله رو خیلی کم کنید و شعله پخش کن استفاده کنید به راحتی در ماهیتابه رژیمی میشه پخت.

نوش جان

طرز تهیه کیک لامینگتون نارگیلی

ارسال شده در تاریخ 15 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 89
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.