فواید سرکه نارگیل کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی

فواید سرکه نارگیل کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی

فواید سرکه نارگیل

سرکه نارگیل می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد.

بخشی از این فایده ممکن است به دلیل محتوای پتاسیم شیره نارگیل که برای تولید این سرکه استفاده می شود باشد. پتاسیم یک ماده معدنی است که به کاهش فشارخون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی مرتبط است.

فواید سرکه نارگیل ,کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی با سرکه نارگیل ,سرکه نارگیل و کاهش بروز سکته مغزی, خواص و فواید سرکه نارگیل ,

از جمله فواید این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:‏
سرکه نارگیل از راه تخمیر به دست می‌آید و بنابراین منبع طبیعی پروبیوتیکھا محسوب می‌شود. پروبیوتیکھا باعث ‏تعادل باکتریھای خوب روده شده و به سلامتی ما کمک می‌کنند.‏

سرکه نارگیل منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامینھا است. از جمله مواد مغذی مفید سرکه نارگیل می‌توان به این ‏موارد اشاره کرد: پتاسیم (که تعادل الکترولیتھای بدن رو حفظ کرده و فشار خون و فراوری قند رو کنترل می‌کند)، ‏اسید آسکوبیک یا ویتامین ‏C‏) که یک آنتی اکسیدان بسیار مھم است)، ویتامینھای گروه ‏B‏ و به خصوص ویتامین ‏B2‎‏ ‏یا ریبوفلاوین (که یک ویتامین مھم و ضروری برای تولید انرژی در بدن و عملکرد درون سلولی و متابولیسم است).‏

سرکه نارگیل حاوی اسیدآمینه‌هایی است که معمولاً در غذاهای گیاهی یافت نمی‌شوند. اسیدھای آمینه علاوه بر ‏اھمیت کلیدی که در بسیاری از فعالیتھای بدن دارند، نقش بسیار مھمی نیز در سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا ‏می‌کنند.‏

البته ھمیشه باید قبل از اینکه از سرکه نارگیل به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود استفاده کنید، با پزشک ‏مشورت نمایید (مخصوصاً اگر از داروھای کاھنده فشار خون استفاده می‌کنید).‏

مانند سرکه سیب، سرکه نارگیل نیز اسیدی بوده و نمی‌توان آن رو به صورت خالص مصرف کرد زیرا ممکن است که ‏به مری آسیب برساند. بنابراین بھتر است که آن رو با کمی خردل یا ‏روغن مخلوط کرده و در سالاد بریزید یا آن رو با آب و عسل رقیق کنید و به عنوان نوشیدنی سم زدا در صبح بنوشید.‏

سرکه نارگیل

سرکه نارگیل از تخمیر آب نارگیل به دست می‌آید و به طور وسیع در جنوب شرق آسیا و به خصوص فیلیپین که مهم‌ترین تولیدکننده آن است، استفاده می‌شود. این نوع سرکه که در آشپزی هندی‌ها معمول است رنگ سفید ابری با مزه تند، اسیدی و کمی مخمری نیشکری دارد.

ارسال شده در تاریخ 7 ژوئن 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع سلامتی
بازدید : 906
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.