طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات
مواد لازم تهیه مربای کامکوات
کامکوات ۱ کیلو
آب ۲ لیوان
شکر ۱ کیلو تا 1 کیلو نیم
آب پرتقال ۲ لیوان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
رنگ ژله زرد طلایی 2 قطره
طرز تهیه مربا کامکوات
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم ودر 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم وبعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم و در 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم و بعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه سالاد خیار مخصوص با سس خامه و سبزیجات خشک
- طرز تهیه کیک قلب با روکش شکلاتی ویژه ولنتاین و تولد
- طرز تهیه کوکو سبزی باقالی دارای ارزش غذایی بالا و سالم
- طرز تهیه نان روغنی ارومیه خونگی و سالم
- دلیل گنبدی شدن کیک ورفع آن اگر کیک شما هم بعد از پخت گنبدی میشه بخوانید
- کلوچه کدو تنبل بخار پز بسیار خوشمزه و مقوی و مراحل پخت آسان