طرز تهیه کوفته سوئدی با دستور مرحله ای و ساده

طرز تهیه کوفته سوئدی بسیار روش ساده ای داره و اندازه کوفته ها کوچک است مثل کوفته تبریزی سخت نیست اصلا قلق خاصی نداره بسیار خوشمززه و مطابق ذائقه ایرانی ها است حتما توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت کوفته سوئدی چیست ؟

چرخکرده فیله گوساله : ۵۰۰ گرم(چرخکرده با چربی کم)

پیاز رنده شده : ۱ عدد

سیر رنده شده : ۲ حبه

آرد سوخاری : ٣ ق غذاخوری

شیر : ۴ ق غذاخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

فلفل سیاه : ١ ق چای‌خوری

نمک

مواد لازم برای سس

کره : ١ ق غذاخوری پر

آرد : ١/۵ ق غذاخوری

آب گوشت : ۳۰۰ میلی(یا آب مرغ یا ترکیب هر دو یا از قرص عصاره استفاده کنید.)

خامه : ١٠٠ میل

سس سویا : ٣ ق غذاخوری ** اگر سس سویا ندارید میزان نمک را بیشتر بریزید چون سس سویا سسی شور است.

خردل : ١ ق مربا خوری

فلفل سیاه
طرز تهیه کوفته سوئدی

مراحل و طرز تهیه کوفته سوئدی :

برای تهیه کوفته تمام مواد را باهم مخلوط کنید ، ورز دهید. از مواد اندازه گردو جدا کنید و با دست خیس گرد کنید. روی کوفته ها را با سلفون بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

بعد کوفته ها را داخل سینی فر بریزید و در فر ١٨٠ درجه حدود نیم ساعت بپزید ، گاهی کوفته ها را زیر و رو کنید. برای تهیه سس در قابلمه مناسب کره را آب کنید وقتی خوب داغ شد آرد را اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی ارد برود تفت دهید.

آب گوشت را ارام ارام اضافه کنید و همزمان هم بزنید. وقتی کمی غلیظ شد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. سس سویا و خردل را هم اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر هم یک ق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و ١-٢ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید و بعد از روی حرارت بردارید. اگر مایلید سس اماده شده رو با کوفته ها مخلوط کنید یا مانند من روی کوفته ها بریزید.
‌‌
نوش جان

ارسال شده در تاریخ 6 می 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 116
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.