طرز تهیه خورش غوره بادمجان غذای محلی بسیاری از استان های ایران

طرز تهیه خورش غوره بادمجان با بیان کامل مراحل پخت

طرز تهیه خورش غوره بادمجان , این روزا دیگه کم کم غوره ها دارن به بازار میان و همینطور در اکثرخونه ها درخت انگوز هست و غوره هاش آدمی رو یاد این خورش ترش مزه و خوش طعم می اندازه .

در این قسمت به شما پخت خورش غوره بادمجان اموزش داده میشه و به همه سوالات شما در روند بیان دستورالعمل پاسخ داده میشه . با ما در ایران پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای خورش غوره بادمجان چیست ؟

تکه های مرغ 4 تکه

پیاز 2 عدد

یک حبه سیر

نمک و زردچوبه و فلفل

بادمجون 4 عدد

گوجه فرنگی دو عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق

یک تکه چوب دارچین

غوره  نصف فنجان

اندازه ها رو بر اساس تعداد نفرات می تونید کم و زیاد کنید

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

روش تهیه و مراحل پخت  خورش غوره بادمجان

ابتدا تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیر نمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛

سپس بادمجون ها رو تو اب و نمک می زاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجون ها رو می شوریم و می ریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه و بعد سرخ می کنیم .

در این مرحله مرغ را هم سرخ می کنیم و کنار می زاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید.  سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده و تفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.

آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچین رو هم اضافه می کنیم و مرغ سرخ شده را می زاریم داخلش تا خوب جا بیفته .

ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه می کنیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم تا خورشتمون جا بیفتد.

نوش جان .

ارسال شده در تاریخ 22 می 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 20
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.