طرز تهیه خورش غوره بادمجان غذای محلی بسیاری از استان های ایران
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه خورش غوره بادمجان با بیان کامل مراحل پخت
طرز تهیه خورش غوره بادمجان , این روزا دیگه کم کم غوره ها دارن به بازار میان و همینطور در اکثرخونه ها درخت انگوز هست و غوره هاش آدمی رو یاد این خورش ترش مزه و خوش طعم می اندازه .
در این قسمت به شما پخت خورش غوره بادمجان اموزش داده میشه و به همه سوالات شما در روند بیان دستورالعمل پاسخ داده میشه . با ما در ایران پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خورش غوره بادمجان چیست ؟
تکه های مرغ 4 تکه
پیاز 2 عدد
یک حبه سیر
نمک و زردچوبه و فلفل
بادمجون 4 عدد
گوجه فرنگی دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق
یک تکه چوب دارچین
غوره نصف فنجان
اندازه ها رو بر اساس تعداد نفرات می تونید کم و زیاد کنید
روش تهیه و مراحل پخت خورش غوره بادمجان
ابتدا تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیر نمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛
سپس بادمجون ها رو تو اب و نمک می زاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجون ها رو می شوریم و می ریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه و بعد سرخ می کنیم .
در این مرحله مرغ را هم سرخ می کنیم و کنار می زاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید. سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده و تفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچین رو هم اضافه می کنیم و مرغ سرخ شده را می زاریم داخلش تا خوب جا بیفته .
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه می کنیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم تا خورشتمون جا بیفتد.
نوش جان .
پیشنهاد سردبیر