نان رولتی فلفل پنیر آموزش پخت نان رولتی فلفل و پنیر
نان رولتی فلفل پنیر آموزش پخت نان رولتی فلفل و پنیر
نان رولتی فلفل پنیر
آموزش پخت نان رولتی فلفل پنیر
موادلازم:
فلفل دلمه ای 1 عدد
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
خمیر پفکی مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم
✍طرزتهیه نان رولتی فلفل پنیر
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر پفکی را با وردنه پهن کنید و به شکل مربع برش بزنید ، مقداری تخم مرغ روی سطح خمیر بزنید و روی ان پنیر خامه ای بریزید و پخش کنید.
فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید.
خمیر را با دقت رول کنید سپس خمیر رول شده را داخل کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب سرد شودخمیر را با چاقو به شکل رولت برش بزنید ( به اندازه 1 بند انگشت ) ، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و رولت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید ، باقی مانده تخم مرغ را با برس روی رولت ها بزنیدسینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی شوند ، نان ها را پس از پخت از فر خارج و سرو کنید ، این نان را میتوانید به تنهایی یا همراه با خامه ترش ، سوپ و … سرو کنید.
تکرار:طرزتهیه نان رولتی فلفل پنیر
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر پفکی را با وردنه پهن کنید و به شکل مربع برش بزنید ، مقداری تخم مرغ روی سطح خمیر بزنید و روی ان پنیر خامه ای بریزید و پخش کنید.
فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید.
خمیر را با دقت رول کنید سپس خمیر رول شده را داخل کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب سرد شودخمیر را با چاقو به شکل رولت برش بزنید ( به اندازه 1 بند انگشت ) ، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و رولت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید ، باقی مانده تخم مرغ را با برس روی رولت ها بزنیدسینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی شوند ، نان ها را پس از پخت از فر خارج و سرو کنید ، این نان را میتوانید به تنهایی یا همراه با خامه ترش ، سوپ و … سرو کنید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کمپوت هلو با آموزش مرحله به مرحله
- طرز تهیه پیتزا مرغ قارچ در منزل به همراه آموزش خمیر پیتزا
- طرز تهیه نخود شور یا شور مزه غذایی مفید و مقوی در روزهای سرد
- روش فیلینگ کیک و خامه کشی با چهار مرحله آسان
- دسر شیر کاکائو طرز تهیه دسر شیر کاکائو یک دسر ویژه
- کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی طرز تهیه غذای اصیل و سنتی ایرانی