فواید سیر جوانه زده بررسی اهمیت مصرف سیر و پیاز جوانه زده
فواید سیر جوانه زده بررسی اهمیت مصرف سیر و پیاز جوانه زده
فواید سیر جوانه زده
سیرجوانه زده رو دورنندازید
به عقیده محققان ڪره اے، سیرے ڪه 5 روز جوانه زده، آنتی اڪسیدان بیشترے نسبت به سیر تازه دارد و قادر است خطر بیمارے هاے قلبی و سرطان را ڪاهش دهد…
آیا زمانی که سیرتان جوانه میزند آن را دور میاندازید و از خیر آن میگذرید؟ باید بدانید که سیر جوانهزده خواص فوقالعادهای دارد که نباید دور انداخته شود.
نتایج پژوهشهایی که روی سیر انجام شده است نشان میدهد که جوانه زدن آن نه تنها چیزی از خواصش کم نمیکند بلکه قدرت آن را نیز بالا میبرد.
در طول قرنها از سیر تازه استفادههای زیادی شده و یکی از درمانیهای طبیعی فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی محسوب میشود.
سیر حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدعفونیکنندگی بوده و درمانکننده عفونت گوش، سرماخوردگی و آنفلوانزا میباشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
این مادهی غذایی همچنین برای پیشگیری از ابتلا به سرطان نیز توصیه میشود.
محققان کرهای روی سیر جوانهزده بررسیهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدهاند که سیری که به مدت 5 روز جوانه میزند حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است. ترکیبات آنتیاکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمیشود.
در طول بررسیهای آزمایشگاهی محققان مشاهده کردند که عصارهی سیر جوانهزده از سلولها در برابر آسیبهای اکسیداتیو محافظت میکند.
آنها به این نتیجه رسیدند که سیر جوانهزده میتواند باعث بالا بردن قدرت آنتیاکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه نادرستی که پیش از این نسبت به سیر جوانهزده وجود داشته است را دگرگون میکند.فواید سیر جوانه زده
باورهای قدیمی
تا پیش از این گمان می شد که جوانه های سیر سمی بوده و مصرف آن سلامت افراد را به خطر میاندازد. این در حالی است که بررسی های جدید محققان کره ای نشان می دهد که سیر جوانهزده فواید زیادی برای سلامت انسان دارد.
به گفته محققان برخی از گیاهان مانند سیب زمینی با جوانه زدن حالت سمی پیدا کرده و سلامت انسان را به خطر می اندازند اما این مطلب در مورد سیر صدق نمی کند. به گفته محققان کره ای سیر جوانه زده در مقایسه با سیرهای تازه دارای ترکیبات آنتی اکسیدان بیشتری است، به گونه ای که باسبز شدن سیر ترکیباتی که از گیاه در برابر عوامل بیماری زا محافظت می کنند افزایش می یابد.
سیر جوانه زده و آنتی اکسیدان
محققان کره ای مدعی هستند که عصاره سیری که در مدت ۵ روزجوانه می زند، دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان است، اما این میزان در عصاره سیر تازه به طور قابل توجهی پایین تر است. همچنین یافته های جدید نشان می دهد که جوانه زدن سیر بر رو فرآیند متابولیت ( سوخت و ساز سلولی) نیز تاثیر گذاشته، در هنگامجوانه زدن خاصیت ضد التهابی آن افزایش یافته و با ویژگی ایمنی قوی خود افراد را از بیماری های قلبی عروقی نجات می دهد.
پیشنهاد سردبیر
- ویتامینهای ضد کمردرد غذاها و خوراکی های مناسب درمان کمردرد
- مدیتیشن آسمان حس آرامش با یوگا | مراقبه دوست داشتنی
- خواص دارویی درمانی سیرترشی مناسب برای همه مزاج ها
- مضـرات خوردن قند و شکر مصرف شکر اعتیـــــاد آور است
- خواص انواع سبزی خوردن درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی
- عواقب روزه گرفتن بدون خوردن سحری در ماه رمضان